Дубенська районна рада

23 лютого 2024 року відбулася 20 сесія Дубенської районної ради восьмого скликання.

NoneNoneNoneNoneNoneNoneNoneNoneNoneNoneNoneNone

Пленарному засіданню передувала робота постійних комісій ради, на яких конструктивно, в діловій атмосфері обговорено питання, що виносилися на розгляд сесії.

В роботі сесії взяли участь 27 депутатів районної ради. З інформаціями про роботу відповідних правоохоронних органів за 12 місяців 2023 року виступили Громова Ольга Євгеніївна – керівник Дубенської окружної прокуратури, Савран Сергій Петрович - начальник Дубенського районного відділу поліції, Мулик Назар Вікторович - начальник відділу організації несення служби в Дубенському районі Управління патрульної поліції в Рівненській області. Депутати отримали вичерпні відповіді на всі поставлені запитання, внесли ряд пропозицій та подякували за активну співпрацю з органами місцевого самоврядування та виконавчої влади Дубенського району. На сесії заслухано звіт голови Дубенської районної ради восьмого скликання Ковальова Віктора Андрійовича. Відповідно до плану роботи районної ради заслухано та обговорено звіти начальника фінансового управління Дубенської РДА Дяченко Ірини Петрівни щодо виконання районного бюджету Дубенського району  та районних програм, які фінансувалися із районного бюджету у 2023 році.

Розглянуто питання щодо затвердження актів приймання-передачі комунального майна.

Голова районної ради Ковальов В.А. подякував за співпрацю депутатам районної ради Курицькому Борису Петровичу та Братащуку Миколі Романовичу, які достроково припинили повноваження.