Дубенська районна рада

ГЕРОЯМ СЛАВА!

NoneВОРОБЕЙ Юрій Іванович 01.011972-17.02.2024NoneNoneNoneNoneNoneNoneNone

ПРОЩАЙ, ВОЇНЕ-ПОБРАТИМЕ!

 Дата  22 лютого 2024 року навіки стане скорботною в історії села П’яннє та всієї Острожецької територіальної громади, адже цього дня земляки попрощалися із ЗАХИСНИКОМ УКРАЇНИ ВОРОБ’ЄМ ЮРІЄМ ІВАНОВИЧЕМ. Рядовий-гранатометник стрілецького відділення загинув 17 лютого цього року під час виконання бойового завдання на Куп’янському напрямку.

Юрій Воробей народився і виріс у селі П’яннє колишнього Млинівського району. Працював у місцевому сільгосппідприємстві, згодом підробляв на життя тимчасовими заробітками.  За відгуками односельчан,  Юрій був надзвичайно добродушною, щирою, скромною людиною, вмів лагодити і допомагав сусідам та односельчанам при всякій потребі.

У лави ЗСУ був мобілізований у червні 2022 року. Прощалося із ВОЇНОМ все село. Похоронна процесія на чолі із настоятелем місцевої Свято-Параскевської парафії ПЦУ  протоієреєм Василем Сусом вирушила до сусіднього Острожця. Чин похорону Новопреставленого Воїна було звершено у Свято-Іллінському храмі духовенством Млинівського благочиння ПЦУ, яке очолив настоятель Пугачівської Свято-Миколаївської церкви протоієрей Роман Войтович. Поховали ГЕРОЯ на алеї Слави, що на кладовищі села Острожець.

Вже ніколи не переступить поріг рідного дому Юрій Воробей, не обніме міцно батька Івана Лаврентійовича, брата Володимира, сестер Валентину, Галину, Світлану, не дасть слушної поради синам Андрію та Олександру. Він захищав всю свою рідню, село та рідну Україну від ворожої навали. І поліг на полі бою як  нескорений ГЕРОЙ.

Будемо просити у Господа вічної, райської весни для його душі! Світла, вічна і блаженна пам'ять ЗАХИСНИКУ БАТЬКІВЩИНИ !

Найщиріші співчуття всій родині, друзям, односельчанам, бойовим побратимам  з приводу тяжкої непоправної втрати!  Будемо просити у Всевишнього підтримки і захисту рідному брату Юрія – Володимиру Вороб’ю, який зараз також воює на передових позиціях за єдину Україну у лавах ЗСУ!

 СЛАВА УКРАЇНІ! ГЕРОЯМ СЛАВА!