Дубенська районна рада

ГЕРОЯМ СЛАВА!

None16.12.1975-17.02.2024NoneNoneNone

УКРАЇНСЬКОМУ ЗАХИСНИКУ ВОЛОДИМИРУ ГАЛАНДЖОВСЬКОМУ – ВІЧНА ПАМ'ЯТЬ І ШАНА!

 

 Роками триває безжальна війна,

 Снарядами зорані землі, ліси, терикони.

 Що можна сказати нескореним нашим синам,

 Що там вже давно не існують ніякі закони?

 Що вдома надіються й плачуть,

 Клянуть цій війні,

 Що в ріках стікають солонії сльози вдовині,

 Що неньки і досі чекають любимих синів,

 Які безвідмовно життя віддали Україні.

 Чи довго всіватимуть землю залізні хрести?

 І зойк материнський в бездоння небесне полине?

 Ми маємо кожен

У серці одвічно нести святі імена –

Тих, що гинули за Україну.

                                                            Євгенія Комісарук, м.Дубно

 

Впродовж десяти років війни, двох років від дня повномасштабного вторгнення російських загарбників, на вівтар вільної незалежної Української держави покладають своє життя кращі сини і дочки – ВОЇНИ СВІТЛА, ВОЇНИ ДОБРА, для яких Україна понад усе. На жаль, трагічний літопис війни триває..

23лютого 2024 року жителі Радивилівської територіальної громади навіки попрощалися із ЗАХИСНИКОМ УКРАЇНИ – ГАЛАНДЖОВСЬКИМ ВОЛОДИМИРЕМ ПЕТРОВИЧЕМ. Стрілець стрілецького відділення стрілецького взводу  загинув під час виконання бойового завдання 17 лютого цього року в районі населеного пункту Куп’янськ Харківської області. Народився Володимир Галанджовський 16 грудня 1975 року у місті Радивилів. Мобілізований до лав Збройних сил України у червні 2023 року. З честю і гідністю виконував свій військовий обов’язок.

 22 лютого радивилівчани зі всіма почестями зустріли земляка, який повернувся до рідної домівки на щиті. А вже наступного дня, мешканці міста, громада МСЦ євангельських християн-баптистів, військовослужбовці  поховали Новопреставленого  ВОЇНА  на кладовищі у селі Лев’ятин.

 Висловлюємо щирі співчуття рідним і близьким ОБОРОНЦЯ БАТЬКІВЩИНИ ВОЛОДИМИРА ГАЛАНДЖОВСЬКОГО! Вже у Піднебессі ВОЇН - СВІТЛА, ВОЇН-ДОБРА молитиметься за довгоочікуваний мир-благовіст для нашої благословенної Господом Неньки-України!

 СЛАВА УКРАЇНІ! ГЕРОЯМ СЛАВА!