Дубенська районна рада

ГЕРОЯМ СЛАВА!

NoneNoneNoneNoneNoneNoneNoneNoneNone

У РАДИВИЛОВІ НАВІКИ ПОПРОЩАЛИСЯ ІЗ ЗАХИСНИКОМ УКРАЇНИ АНДРІЄМ  АНДРІЙЧУКОМ.

 АНДРІЙЧУК АНДРІЙ АНТОНОВИЧ – житель міста Радивилів, розвідник-сапер відділення взводу інженерної розвідки групи інженерного забезпечення загинув під час виконання бойового завдання 07 лютого 2024 року в районі населеного пункту Вербове Пологівського району Запорізької області. Майбутній ВОЇН був мобілізований до лав ЗСУ 30 серпня минулого року Львівським МТЦК та СП.

 На сторінці у Фейсбуці Радивилівського ліцею №1 про ОБОРОНЦЯ БАТЬКІВЩИНИ пишуть так: «Андрій Андрійчук випускник навчального закладу 1996 року. Страшна війна забрала життя найдорожчого чоловіка, доброго брата, вірного друга. Без батька залишилися троє чудових хлопців, двоє з яких навчаються у 5 та 9 класах ліцею.»

Жителі Радивилівської територіальної громади навіки попрощалися із земляком 02 березня цього року. Чин похорону Новопреставленого ВОЇНА було звершено у церкві Різдва Пресвятої Богородиці священниками Радивилівського благочиння ПЦУ. У скорботному слові до вірян благочинний парафій Радивилівщини протоієрей Ігор Данилюк наголосив, що ми всі маємо пам’ятати, що за наш мирний сон і кожний  новий день віддають своє життя кращі сини України. Маємо у своїх молитвах просити у Всемилостивого Господа Царства Небесного та вічної і блаженної пам’яті ЗАХИСНИКУ УКРАЇНИ!

Щиро співчуваємо і поділяємо біль гіркої втрати всій родині  ВОЇНА АНДРІЯ  АНДРІЙЧУКА!

СЛАВА УКРАЇНІ! ГЕРОЯМ СЛАВА!