Дубенська районна рада

ГЕРОЯМ СЛАВА!

NoneДИНОВСЬКИЙ ОЛЕГ СВЯТОСЛАВОВИЧ 29.06.1984-05.03.2024NoneNoneNoneNoneДЕНИСОВЕЦЬ ВАСИЛЬ АДАМОВИЧ 12.03.1971-05.03.2022NoneNoneNoneNone

ВОЇНИ ОЛЕГ ДИНОВСЬКИЙ І ВАСИЛЬ ДЕНИСОВЕЦЬ. ВІЧНА ПАМ'ЯТЬ!

Війна несе біль і смерть. Ті, хто ще мав би жити й жити, працювати, любити, творити, поповнюють Небесне військо. У пам’яті жителів Тараканівської та Боремельської територіальних громад та побратимів назавжди залишаться сміливими ВОЇНАМИ, відважними ЗАХИСНИКАМИ, щирими і надійними земляками  ДИНОВСЬКИЙ ОЛЕГ СВЯТОСЛАВОВИЧ – житель села Тараканів та ДЕНИСОВЕЦЬ ВАСИЛЬ АДАМОВИЧ – житель села Боремель.

 Про Олега Диновського  на сторінці у Фейсбуку Рівненської міської ради читаємо:

«Такі люди, як Олег, приходять на цю землю як носії добра і світла. Його щирість та доброта вражала усіх, хто його знав - і друзів, і родину, і побратимів. Найбільшою цінністю, сенсом життя для Олега були дружина Яна та донечки 16-річна Альвіна та Мілана, якій зараз лише 2,5 рочки. Для них він жив і працював, творив і будував,” - діляться рідні.

Олег мав саму мирну професію. Закінчив Мирогощанський аграрний коледж, а згодом Львівську аграрну академію. Займався приватним бізнесом, допомагав армії, працював. Навіть у коротких і рідких відпустках він трудився - ремонтував, будував для своїх дівчаток.

Олег любив Україну та вірив у перемогу. Вже під час війни вони з дружиною придбали будинок. Він відремонтував та обладнав його. І влітку 2023 р вони переїхали у нову оселю.

“Олег був мобілізований у березні 2023 року. Без роздумів та вагань він пішов захищати свою країну та свою родину. Олег - гордість і цінність нашої родини. А такі люди як він - цінність української нації!” - переконані рідні.

На жаль, 39-річний солдат Олег Диновський загинув 5 березня 2024 року, виконуючи бойові завдання на Донецькому напрямку.»

Прощання із ОБОРОНЦЕМ БАТЬКІВЩИНИ  Олегом Диновським  відбулося 12 березня 2023 року. Спочатку схилили голови перед  ГЕРОЄМ мешканці Рівного, а вже згодом траурний кортеж вирушив до малої батьківщини ЗАХИСНИКА УКРАЇНИ через село Рачин, місто Дубно, а далі до рідного Тараканова. А вже наступного дня, у місцевому Свято-Троїцькому храмі священники Дубенського благочиння ПЦУ звершили чин похорону Новопреставленого ВОЇНА, який очолив настоятель парафії протоієрей Володимир Буштин.

Василь Денисовець  родом із села Кам’янне Рокитнівського району Рівненської області. Проживав із сім’єю у селі Боремель. Мобілізований до лав ЗСУ по контракту у серпні 2021 року. Служив на посаді командира відділення технічного обслуговування бронетехніки. Зв'язок із відважним ВОЇНОМ обірвався ще 05 березня 2022 року. Саме того дня  при виконанні бойового завдання він загинув у районі населеного пункту Варварівка Луганської області. Два страшних років очікування та сліз рідних , близьких. До останнього, кожного дня, кожної години  донечка Настуня та син Сергійко вірили в те, що їхній батько живий.. На жаль, не судилося їм побачити свого тата живим. Вже у домовині відважного ВОЇНА привезли додому, до рідної хати у Боремлі. У Свято-Георгіївській церкві духовенство Демидівського благочиння ПЦУ на чолі із настоятелем місцевої парафії протоієреєм Володимирем Ковалем відспівали Новопреставленого ВОЇНА.

Мужні ВОЇНИ ОЛЕГ ДИНОВСЬКИЙ та ВАСИЛЬ ДЕНИСОВЕЦЬ є прикладом для всіх нас, адже вони боролися та віддали своє життя заради мирного щасливого майбуття незалежної Української держави. Відтепер, ВОЇНИ Христові  служитимуть Творцю вже у Небесному Легіоні.

Вічна пам'ять і Царство Небесне українським ГЕРОЯМ !

Щирі співчуття рідним та близьким Олега Диновського та Василя Денисовця!

СЛАВА УКРАЇНІ! ГЕРОЯМ СЛАВА!