Дубенська районна рада

ГЕРОЯМ СЛАВА!

NoneЗОЗУЛЯ ВАСИЛЬ МИКОЛАЙОВИЧ 28.06.1975-14.03.2024NoneNoneNoneNoneNone

ВОЇН ВАСИЛЬ ЗОЗУЛЯ  ДЕВЯТЬ РОКІВ ПЕРЕБУВАВ В ОБОРОНІ УКРАЇНИ.

Російсько-українська війна, яка спалахнула взимку 2014 року, сколихнула українське суспільство, мобілізувала земляків-патріотів на мужній опір агресорам. Серед них, був і житель села Пітушків, що зараз входить до складу Млинівської територіальної громади, ЗОЗУЛЯ ВАСИЛЬ МИКОЛАЙОВИЧ.

 З  15 березня 2015 року  відважний ЗАХИСНИК  обороняв Україну в зоні антитерористичної операції  на Донбасі. Вже у лютому 2016 року підписав контракт із однією з військових частин. Боротьба із знахабнілим ворогом не припинялася жодного дня. Вже після повномасштабного вторгнення росії на українські землі брав безпосередню участь у бойових діях на Запорізькому напрямку поблизу Берестового, а згодом біля  Білогорівки та Часового Яру. За цих дев’ять довгих років Василь Зозуля пройшов чимало труднощів і випробувань заради мирного майбутнього вільної незалежної Української держави.

На превеликий жаль, 14 березня цього року тяжка хвороба забрала життя мужнього ОБОРОНЦЯ УКРАЇНИ у Рівненській обласній лікарні.

 Вчитель Пітушківської філії Довгошиївського ліцею Тетяна Ожук-Пархомей на своїй сторінці у Фейсбуці так поділилася спогадами про свого земляка:

 «Відважний, мужній захисник, який палко любив свою Україну, такими виховав і своїх синів, двоє з них також боронять рідну землю від ненависних рашистів. Йому б дочекатися невісток, побачити онуків, жити для сім’ї, але не судилося.. Схиляємо голови у невимовному горі перед Твоєю пам’яттю і будемо згадувати Тебе, Василю, тільки з хорошої сторони. Як гарно вчився і співав. А потім, уже як батько, щиро, безвідмовно допомагав школі. Завжди спокійний, з почуттям гумору, простий і легкий у спілкуванні. Висловлюємо свої співчуття дітям, дружині, сестрі та її сім’ї, всій дружній родині.

Нехай легкими будуть хмаринки, а земля ляже тополиним пухом на Твоє змучене хворобою тіло. Вічна пам'ять та Царство Небесне, дорогий ВОЇНЕ!»

Щиро приєднуємося до цих слів співчуття рідним і близьким Новопреставленого ВОЇНА ВАСИЛЯ ЗОЗУЛІ! Нехай батьківська молитва із Небес допоможе його синам Олександру і Тарасу, які нині у лавах Збройних сил України захищають ріднокрай від ворогів та меншому Іллі, адже ГЕРОЙ так бажав щастя і добра своїм дітям!

Світла, вічна і блаженна пам'ять ЗАХИСНИКУ УКРАЇНИ!

СЛАВА УКРАЇНІ! ГЕРОЯМ СЛАВА!