Дубенська районна рада

ГЕРОЯМ СЛАВА!

NoneШЕВЧУК МИХАЙЛО ПЕТРОВИЧ 22.10.1993-15.052024NoneNoneNoneNoneNoneNone

ПРОВЕЛИ В ОСТАННЮ ПУТЬ ЗАХИСНИКА УКРАЇНИ  МИХАЙЛА ШЕВЧУКА.

 У Пантеон пам’яті ВОЇНІВ- ГЕРОЇВ Дубенщини навіки буде вписане ім’я ШЕВЧУКА МИХАЙЛА ПЕТРОВИЧА – жителя села Зарічне Козинської територіальної громади. Ще тільки два місяці тому, 16 березня 2024 року Михайло Шевчук одружився із своєю коханою дівчиною Софією. У молодят були великі плани на майбутнє, спільні мрії, сподівання. Родина Шевчуків чекала свого сина, чоловіка, брата  після великої Перемоги в Україні у рідному селі. А зустріли, на превеликий жаль, у труні..

ВОЇН ЗСУ МИХАЙЛО ШЕВЧУК загинув 15 травня цього року під час виконання бойового завдання в районі населеного пункту Глибоке Харківської області.

Народився Михайло 22 жовтня 1993 року у селі Зарічне, що зараз входить до складу Козинської територіальної громади. Після закінчення місцевого навчального закладу, вступив до Радивилівського професійного ліцею. Отримавши спеціальність слюсара по ремонту автомобілів, працював у ТОВ «Великом», що у селі Тараканів.  27 січня 2024 року Михайло Шевчук був мобілізований до лав ЗСУ.

У родині Галини Іванівни та Петра Григоровича Шевчуків народилося дев’ятеро дітей:  шість хлопчиків – Петро, Павло, Іван, Юрій, Григорій, Михайло та троє дівчаток – Марійка, Любов, Ольга. Ще маленьким помер їх синочок  Григорій. Тепер друга непоправна втрата для сім’ї. Адже добре відома поговірка, що батькам кожної дитини жаль, бо котрого пальця не вріж, то все болить.

Чин похорону Новопреставленого ВОЇНА звершили благочинний парафій Радивилівщини протоієрей Ігор Данилюк у співслужінні із священниками Радивилівського благочиння ПЦУ у Козинському Свято-Покровському храмі. Заупокійне богослужіння очолив настоятель місцевої парафії протоієрей Володимир Кубацький. За всіма християнськими  традиціями та військовими почестями поховали ГЕРОЯ МИХАЙЛА ШЕВЧУКА на кладовищі села Козин. З великою скорботою поділяємо біль втрати мужнього ОБОРОНЦЯ БАТЬКІВЩИНИ із родиною Шевчуків та всіма земляками. Кожний загиблий ЗАХИСНИК УКРАЇНИ – це болючий шрам для всіх нас.

Вічна слава ГЕРОЮ, відважному ЗАХИСНИКУ, який тепер з Небес буде охороняти наш мир і спокій! Він назавжди залишиться в пам’яті земляків!

СЛАВА УКРАЇНІ! ГЕРОЯМ СЛАВА!