Дубенська районна рада

ГЕРОЯМ СЛАВА!

NoneТАРАЩУК АНДРІЙ ВАСИЛЬОВИЧ  28.02.1991-24.06.2024NoneNoneNoneNoneNoneNoneNoneNone

ПЛАКАЛО НЕБО ДОЩЕМ ПОМИНАЛЬНИМ.

02 липня 2024 року у селі Дитиничі, що у Тараканівській територіальній громаді земляки провели в останню дорогу ЗАХИСНИКА УКРАЇНИ ТАРАЩУКА АНДРІЯ ВАСИЛЬОВИЧА. Військовослужбовець ЗСУ, який проходив службу у 24-й окремій механізованій бригаді загинув під час  виконання бойового завдання 24 червня цього року на Донецькому напрямку.

Кожна мама народжує своїх діток для подальшого щасливого життя. Такими мріями і сподіваннями жила й Надія Григорівна Таращук, котра народила і виховала з чоловіком Василем Олександровичем двох доньок – Ірину і Любов та трьох синів – Богдана, Степана та Андрія. У числі перших, багатодітній мамі пані Надії в знак гідної подяки за материнську працю було присвоєно почесне звання «Мати-Героїня». Щасливі мама й тато тоді думали, що діти завжди тішитимуть їх увагою, добрим словом, доглянуть на старості літ. Андрій й сам став батьком. Син В’ячеслав – це його батьківська гордість і любов.

Війна перебила всі плани мирних українських родин. Пішов захищати Вітчизну і Андрій ТАРАЩУК.  Сумна звістка з фронту про загибель сина, брата, батька, друга, односельчанина огорнула скорботою малу батьківщину захисника України.
Чин похорону НОВОПРЕСТАВЛЕНОГО ВОЇНА було звершено у Свято-Успенському храмі села Дитиничі священниками Дубенського благочиння ПЦУ, який очолив настоятель парафії протоієрей Віктор Рем’яз.

Плакало село…

Плакало небо…

Героя душа відлітала на небо…

 

Висловлюємо щирі співчуття рідним і близьким із приводу непоправної втрати. Хай Господь дарує Герою вічне життя у Царстві Небесному. Пом’янімо його в щирій молитві.

 СЛАВА УКРАЇНІ! ГЕРОЯМ СЛАВА!