Дубенська районна рада

Щороку 4 липня відзначається День Національної поліції України.

NoneNoneNoneNoneNoneNoneNoneNoneNoneNoneNoneNone

Щирі вітання працівникам поліції з нагоди професійного свята.

Дякуємо за віддану та наполегливу роботу, яка у наш час є неймовірно важливою. Працюйте на благо України, підтримуйте порядок, не втрачайте мотивації, натхнення та сили.

Ми пишаємося тим, що поліцейські Дубенщини щодня стоять на варті безпеки та охороняють спокій громадян ріднокраю, будують сильну та справедливу державу, з патріотизмом та професіоналізмом виконують свої обов’язки.

 За сумлінне виконання службових обов’язків, високий професіоналізм, вагомий внесок у боротьбу зі злочинністю та з нагоди професійного свята – Дня Національної поліції України, окремих працівників Дубенського районного відділу поліції  та  працівників роти №6 (з обслуговування Дубенського району) батальйону управління патрульної поліції в Рівненській області Департаменту патрульної поліції нагороджено Почесними грамотами Дубенської районної ради.

Дякуємо всім, хто з гідністю несе високе звання поліцейського, за сумлінне виконання службових обов’язків!Міцного вам здоров'я, невичерпної енергії, добробуту та стійкості!