Дубенська районна рада

ГЕРОЯМ СЛАВА!

NoneГриндій Олексій Петрович 18.03.1966-09.07.2024

МАЙОР ОЛЕКСІЙ ГРИНДІЙ УКРІПЛЯВ ЛІНІЮ ОБОРОНИ ТА  НАБЛИЖАВ ДОВГООЧІКУВАНУ ПЕРЕМОГУ УКРАЇНИ.

 10 липня 2024 року Дубенська громада провела в останню земну дорогу військовослужбовця 23 інженерно-позиційного полку, майора ГРИНДІЯ ОЛЕКСІЯ ПЕТРОВИЧА.

 До Свято-Іллінського Собору ПЦУ м.Дубно, де проходила заупокійна служба за Новопреставленим ЗАХИСНИКОМ прийшли рідні, близькі, друзі, побратими, щоб попрощатися та віддати шану Олексію Гриндію.

 Колеги по службі у своєму дописі на сторінці у Фейсбуку  так розповідать про військовослужбовця:

 « Життя захисника обірвалося 9 липня. Сталося це внаслідок нещасного випадку. З березня 2022 року і донедавна майор Олексій Петрович був заступником командира інженерно-позиційного батальйону 23 інженерно-позиційного полку. Неодноразово виконував бойові завдання на різних напрямках фронту.

 Був доброю та чуйною людиною. Любив життя.

 Важко знайти слова для  втіхи  рідних, бо неможливо загоїти біль та гіркоту від втрати. Але світлі спогади про Олексія Петровича завжди будуть сильнішими за смерть..

 Нехай світла пам'ять про нашого побратима назавжди залишиться  в серцях тих, хто його любив і знав.

 Вічна честь і слава! Вічна пам’ять та спокій, Герою-Захиснику!»

 З великою скорботою поділяємо біль та горе рідних. Нехай Всемилостивий Творець укріпить та дасть вам сили у ці скорботні дні, а душу Новопреставленого ЗАХИСНИКА ОЛЕКСІЯ ГРИНДІЯ прийме у Царство Небесне!

 СЛАВА УКРАЇНІ! ГЕРОЯМ СЛАВА!