Дубенська районна рада

ГЕРОЯМ СЛАВА!

NoneСавчук Михайло Олександрович 24.11.1984 – 10.07.2024NoneNoneNoneNoneNoneNone
ОСТАННІЙ РАЗ ВІД РІДНОГО ПОРОГА..
 13 липня 2024 року у селі Зарічне Козинської територіальної громади земляки навіки попрощалися із ЗАХИСНИКОМ УКРАЇНИ САВЧУКОМ МИХАЙЛОМ ОЛЕКСАНДРОВИЧЕМ. У гарячий липневий день сонце палило нестерпно та заливало золотим промінням домовину, накриту синьо-жовтим прапором.  Сумувало село, плакали рідні й близькі, звучали духовні піснеспіви й били церковні дзвони, лунали постріли військових.. Це останні зворушливі й болючі миті прощання із ГЕРОЄМ на цьому білому світі, на святій українській землі, за яку загинув у бою під Бахмутом Донецької області 10 липня цього року.
 Чин похорону Новопреставленого ВОЇНА МИХАЙЛА САВЧУКА звершили благочинний Радивилівського благочиння ПЦУ протоієрей Ігор Данилюк у співслужінні із духовенством парафій Радивилівщини у Свято-Покровській церкві села Козин. Заупокійне богослужіння очолив настоятель місцевої парафії протоієрей Володимир Кубацький.  Поховали БІЙЦЯ на кладовищі села Козин.
  У Михайла залишилися мама Ольга Іванівна, донька Анна, син Юрій, брати Віталій та Микола, який нині у ЗСУ боронить країну від окупантів. Щиро підтримуємо та висловлюємо співчуття всій  згорьованій  родині , якій зараз найтяжче.
 Просимо у Всемилостивого Бога Царства Небесного для ЗАХИСНИКА МИХАЙЛА САВЧУКА і щоб Він дарував йому вічний спокій та  сотворив   світлу і блаженну пам'ять!
  СЛАВА УКРАЇНІ! ГЕРОЯМ СЛАВА!