Дубенська районна рада

ГЕРОЯМ СЛАВА!

NoneКоханець Володимир Васильович  20.10.1987 – 18.07.2024NoneNoneNoneNoneNone

ЗАХИСНИК ВОЛОДИМИР КОХАНЕЦЬ ВІДДАВ ЖИТТЯ, РЯТУЮЧИ ПОРАНЕНИХ У БОЯХ ПОБРАТИМІВ.

23 липня 2024 року жителі Смизької територіальної громади провели в останню земну дорогу КОХАНЦЯ ВОЛОДИМИРА ВАСИЛЬОВИЧА – жителя села Сапанівчик, водія-санітара механізованого батальйону Збройних сил України. Справжня цінність таких українців, як Володимир Коханець полягає в тому, що вони без лишнього пафосу, лишніх слів своїми щоденними діями  роблять все для рідної Неньки-України.

На Сході України у зоні антитерористичної операції Володимир побачив, яка війна є у дійсності. 20 березня минулого року був мобілізований до лав ЗСУ та служив бойовим медиком. Нещодавно ЗАХИСНИК перебував  на відпочинку  у родинному колі у рідному Сапанівчику. Термін відпустки передбачався до 01 серпня. Проте, щось внутрішньо не давало спокою. Адже там, у зоні бойових дій його друзі, побратими. А ще, зовсім неподалік захищає Україну від ворогів його молодший брат Сергій.  Перервавши відпустку, військовослужбовець повертається на фронт.  На жаль, 18 липня 2024 року  Володимир Коханець загинув під час евакуації поранених бійців поблизу населеного пункту  Курахове Донецької області.

Чин похорону Новопреставленого ВОЇНА було звершено у Свято-Різдво-Богородичній церкві села Миньківці духовенством Дубенського благочиння ПЦУ, яке очолив благочинний Дубенського благочиння ПЦУ, капелан протоієрей Василь Лозинський. На цвинтарі цього села зі всіма християнськими та військовими почестями поховали ГЕРОЯ.

 Багато добрих слів про Володимира Коханця говорили того дня односельчани, друзі, сусіди та найбільше запам’яталися відгуки бойових побратимів: «Ми втратили талановиту і дуже відповідальну Людину. Володя завжди був радісним.   Оптиміст по життю, він завжди заряджав  позитивом всіх,  хто був поруч. Воістину, війна забирає від нас найкращих.»

Висловлюємо щирі співчуття родині ЗАХИСНИКА УКРАЇНИ: мамі Ларисі Федорівні, брату Сергію,  дружині Ірині, дітям Артему та Мар’яні. Нехай Всемилостивий Господь укріпить всіх Вас у ці нелегкі дні та дасть сили пережити тяжку втрату.

 Царство Небесне та вічна і світла пам’ять  ОБОРОНЦЮ УКРАЇНИ ВОЛОДИМИРУ КОХАНЦЮ!

 СЛАВА УКРАЇНІ! ГЕРОЯМ СЛАВА!