Дубенська районна рада

27 липня – День медичних працівників

None

Дорогі наші медики!

Щиро вітаю Вас  із професійним святом – Днем медичного працівника!

 Ви обрали непростий, але дуже важливий, шляхетний та відповідальний професійний шлях. Немає місії благороднішої, ніж повернути хворому радість одужання, і немає місії відповідальнішої, бо в руках медика – життя людини. Люди цінують вашу високу компетентність, професійність, доброзичливість та жертовність.

  В умовах воєнного стану,  ми як ніколи усвідомлюємо важливість Вашої нелегкої роботи, адже багато працівників медичної сфери  - на передовій і в тилу рятують життя наших Захисників, які  воюють із російським агресором та відстоюють  нашу незалежну Українську державу.

 Тож, висловлюю глибоку вдячність усім Вам – лікарям, медичним сестрам, молодшому медичному та обслуговуючому  персоналу, за Вашу відданість професії, за щоденну важку працю, за повернуте здоров’я пацієнтам! Окремі слова вдячності і шани  ветеранам медичної галузі.  Нехай все добре, що зроблено з душею і натхненням, повертається до Вас сторицею!

Успіхів всім у нелегкій, але святій справі – охороні здоров’я людей! Нехай і Ваші, дорогі медики, життя і здоров’я будуть  під надійним  покровом Великомученика і цілителя Пантелеймона!

 Зі святом!  Миру та Перемоги нашій Україні!

 

 З глибокою повагою та найкращими побажаннями

 Голова Дубенської районної ради,

 заслужений лікар України, 

кандидат медичних наук                 Віктор КОВАЛЬОВ