Дубенська районна рада

ГЕРОЯМ СЛАВА!

NoneЛадюк Василь Дмитрович  10.01.1999 – 20.07.2024NoneNoneNoneNoneЛобоцький Володимир Олександрович  13.01.1969 – 22.07.2024NoneNoneNoneNoneNoneNone

ВОЇНИ ВАСИЛЬ ЛАДЮК ТА ВОЛОДИМИР ЛОБОЦЬКИЙ. ВІЧНА ПАМ'ЯТЬ!

 .. І знову літо смутку та жалю. Літо пекучих сліз та великих втрат.. Втрачаємо найкращих..  25 липня 2024 року на Дубенщині попрощалися із ВОЇНАМИ, які  полягли за Україну:

 - ЛАДЮКОМ  ВАСИЛЕМ  ДМИТРОВИЧЕМ – жителем міста Радивилів,

 - ЛОБОЦЬКИМ ВОЛОДИМИРОМ ОЛЕКСАНДРОВИЧЕМ – жителем села Пугачівка Млинівської територіальної громади.

 ЗАХИСНИК УКРАЇНИ  Василь Ладюк народився 10 січня 1999 року у місті Радивилів. Тут зростав, у 2014 році закінчив ліцей № 2 ім. П.Г.Стрижака. У цьому ж році поступив на навчання до Радивилівського професійного ліцею, який успішно закінчив у 2017 році, здобувши професію "Столяр будівельний, монтажник з гіпсокартонних конструкцій".

 Після початку повномасштабного вторгнення росії на українські землі, 11 березня 2022 року,  радивилівчанин вступає на військову службу. У складі Національної Гвардії сержант, командир обслуги міномета мінометного взводу до останнього подиху захищав Українську державу від російського агресора. Загинув ОБОРОНЕЦЬ БАТЬКІВЩИНИ під час виконання бойового завдання  20 липня цього року на Донеччині.

 Втрата ЗАХИСНИКА УКРАЇНИ – це втрата не тільки родини Ладюків. Безперечно,  для мами Антоніни та батька Дмитра –   втрата їхнього рідного сина, їхньої кровинки,  люблячої дорогої дитини – це нестерпний біль і незагоєна рана на їх душах на все життя. Скорбота та невимовна туга  назавжди у серцях  брата Віталія,  сестри Марії  та  коханої дружини Маргарити. Молоді люди не так давно  одружилися і мріяли прожити довге і щасливе життя. На жаль, не судилося.. Тяжка і болюча втрата молодого ЗАХИСНИКА об’єднала всіх жителів міста Радивилів у невимовному горі. Для однокласників, друзів по ліцею, викладачів освітніх  закладів, де він навчався, ГЕРОЙ назавжди залишиться світлим, усміхненим, активним, добрим учнем. Теплі  спогади про нього залишаться у всіх, хто знав цю щиру, доброзичливу Людину.

 Відспівали Новопреставленого ВОЇНА у храмі Св.Олександра Невського м. Радивилів. На міському кладовищі мамі ГЕРОЯ – Антоніні Дмитрівні бойові побратими вручили Державний Прапор України, за який віддав життя мужній ЗАХИСНИК УКРАЇНИ.

https://fb.watch/tzSHCR-eSH/

https://www.facebook.com/reel/1438753543498297

 ВОЇН Володимир Лобоцький  народився 13 січня 1969 року у селі Пугачівка колишнього Млинівського району. Певний період часу проживав у селі Береги, місті Дубно, а згодом повернувся до рідного села. Всього було на життєвому шляху Володимира Олександровича: нелегка праця на тимчасових підробітках, робота на Брищанському цегельному заводі. Та найголовнішим у житті були діти – Олександр (зараз служить в Збройних силах України), Тетяна та Анастасія, яка ще навчається у 4-му класі Пугачівського ліцею. На захист Батьківщини Володимир Лобоцький став у травні цього року. Сержант, командир стрілецького відділення стрілецького взводу стрілецької роти ЗСУ загинув 22 липня 2024 року під час виконання бойового завдання на Бахмутському напрямку.

 Чин похорону Новопреставленого ВОЇНА було звершено у Свято-Миколаївському храмі села Пугачівка священниками Млинівського благочиння ПЦУ, яке очолив настоятель місцевої парафії, капелан протоієрей Роман Войтович.

https://www.facebook.com/100007964233779/videos/1902812740225035/

25 липня 2024 року під час щорічної Всеукраїнської прощі у с.Лішня Кременецького району Тернопільської області Блаженніший Митрополит Київський і всієї України Епіфаній  у храмі-пантеоні на честь Святої праведної Анни  у своєму першосвятительському слові проповіді до вірян, родин загиблих ЗАХИСНИКІВ наголосив на тому, що завдяки жертві воїнів – Україна все ще жива, жива наша Церква, живою є надія на перемогу правди і добра.

 Нехай Господь упокоїть душі загиблих наших ГЕРОЇВ ВАСИЛЯ ЛАДЮКА і ВОЛОДИМИРА ЛОБОЦЬКОГО у Своєму Царстві і подасть їм вінці нетлінні! Низький уклін і щирі співчуття родинам ЗАХИСНИКІВ!

 СЛАВА УКРАЇНІ! СЛАВА ЗСУ! СЛАВА ПОЛЕГЛИМ ГЕРОЯМ!