Дубенська районна рада

ГЕРОЯМ СЛАВА!

NoneТИЩУК  РУСЛАН ЯРОСЛАВОВИЧ 14.07.1987-02.08.2024NoneNoneNoneКІСЕЛЬОВ АНДРІЙ ОЛЕКСАНДРОВИЧ 22.12.1995-06.08.2024NoneNoneNoneNoneNoneNoneNoneNone

ЗА УКРАЇНУ, ЗА НАС ІЗ ВАМИ ЗАГИНУЛИ ВОЇНИ АНДРІЙ КІСЕЛЬОВ ТА РУСЛАН ТИЩУК. 

І знову гіркі втрати на Дубенщині..І знову від нас ідуть найкращі..

 06 серпня 2024 року під час виконання бойового завдання в районі населеного пункту Кримське Донецької області загинув ОБОРОНЕЦЬ БАТЬКІВЩИНИ КІСЕЛЬОВ АНДРІЙ ОЛЕКСАНДРОВИЧ – житель села Кам’яниця Тараканівської територіальної громади.

Брати-двійнята Андрій та Микола Кісельови народилися  22 грудня 1995 року з різницею у декілька хвилин. Хлопці  разом із сестричками Марійкою та Іванкою росли дружніми, працелюбними, щирими та добрими дітьми. Саме такими їх виховали  мама Ніна Степанівна та батько Олександр Вікторович. Кожний із дітей вибрав свій шлях у житті. До повномасштабного вторгнення росії  на українські землі,  Андрій Кісельов добросовісно трудився у приватному акціонерному товаристві «Дубрик», що у сусідньому Тараканові, де займався  виробництвом цегли. А коли настали важкі часи для України, брати-двійнята Андрій та Микола були єдині у своєму бажанні рятувати життя людей. До лав Збройних сил України Андрій був мобілізований у січні 2023 року. Службу проходив у 150-й окремій механізованій бригаді на посаді водія-електрика безпілотних літальних апаратів. Життя мужнього ВОЇНА обірвалося  у тяжкому  бою..

10 серпня 2024 року  чин похорону Новопреставленого ЗАХИСНИКА УКРАЇНИ  АНДРІЯ КІСЕЛЬОВА було звершено у Свято-Миколаївській церкві села Кам’яниця священниками Дубенського благочиння ПЦУ, який очолив нас тоятель Тараканівської  Свято-Троїцької парафії протоієрей Володимир Буштин. У скорботному слові до вірян,  душпастир  Кам’яницькї   церковної громади Юрій Токар відзначив, що життя Андрія було життям доброго і щирого українця. Ми з ним, - продовжив отець Юрій, були однолітками. Можливо, тому і були такі наближені один до одного. Завжди безвідмовний, добросовісний у повсякденному житті, Андрій  чим міг  допомагав на парафії. Важлива риса мого доброго парафіянина, це те, що він ніколи ні на кого не ображався. Світлим, щирим, доброзичливим, славним  патріотом Української держави - таким назавжди запам’ятають його земляки. Дорога скорботна родино, дорогі брати і сестри, молімося, щоб Господь подав упокоєння душі Новопреставленого ВОЇНА АНДРІЯ КІСЕЛЬОВА, оселив його у Своїх світлих Оселях, а вже з Небес він молитиметься за всіх нас, за Україну.

 

02 серпня цього року під час проходження військової служби помер ЗАХИСНИК УКРАЇНИ ТИЩУК  РУСЛАН ЯРОСЛАВОВИЧ. Майбутній ВОЇН народився 14 липня 1987 року у селищі Смига. Тут зростав, навчався у загальноосвітній школі. Навчався Руслан у Дрогобицькому нафтовому технікумі, а з 9 липня 2007 року  працював за фахом на лінійно виробничо-диспетчерській станції «Смига».  У квітні 2022 року,  коли рашистська орда вже плюндрувала українські землі, Руслан вступив на службу в Збройні сили України.

Попрощалися із земляком жителі Смиги 09 серпня 2024 року. Чин похорону Новопреставленого ВОЇНА було звершено у храмі прп.Іова Почаївського, який очолив настоятель парафії  митрофорний протоієрей Володимир Кравчук.

З теплом у серцях завжди згадуватимуть рідні,  близькі , друзі, колеги по роботі, побратими РУСЛАНА ТИЩУКА, адже був дуже порядною, хорошою людиною, надійним, сміливим ЗАХИСНИКОМ. Прагнення до незалежності та справедливості ВОЇН сповна проявив у боротьбі з російським агресором. Найтяжче зараз рідним Руслана: мамі Валентині Ростиславівні, батькові Ярославу Олександровичу, брату Роману, донечці Аніті.  Щиро співчуваємо всім Вам, дорога родино та  низький уклін Вам!

Вічна,  світла і блаженна   пам'ять ГЕРОЮ!

 

СЛАВА УКРАЇНІ! СЛАВА ЗСУ! СЛАВА ОБОРОНЦЯМ, ЯКІ ВІДДАЛИ ЖИТТЯ ЗА ВІЛЬНУ, НЕЗАЛЕЖНУ УКРАЇНУ!