Дубенська районна рада

В Дубні запрацював офіс «Зроблено в Україні» для підтримки мікро- та малого бізнесу.

NoneNoneNoneNoneNoneNoneNoneNone

Сьогодні, 25 жовтня 2024 року на базі Дубенської філії Рівненського обласного центру зайнятості, за участі представників органів місцевої влади, роботодавців та грантоотримувачів району, відбулося відкриття офісу «Зроблено в Україні».

Офіси «Зроблено в Україні» – це складова частина національної політики Уряду з підтримки українських виробників. Вони є платформою для сприяння розвитку вітчизняного бізнесу та підвищення конкурентоспроможності українських товарів на ринках.

         Головною метою відкриття офісу «Зроблено в Україні» є підтримка та стимулювання розвитку підприємництва. Фахівці офісу надаватимуть практичну допомогу в написанні бізнес-планів, оформленні документів для участі в грантових програмах у рамках урядового проєкту єРобота, серед яких найпопулярнішими є програми «Власна справа» та «Грант для ветеранів/ветеранок та їх подружжя», консультації щодо можливостей отримання ваучера на навчання, компенсацій за працевлаштування безробітних, внутрішньо переміщених осіб, учасників бойових дій, за облаштування робочих місць для працівників з інвалідністю тощо.

Підприємці, які скористалися мікрогрантом за програмою «Власна справа» поділилися своїм досвідом підприємницької діяльності.

         Відкриття регіонального офісу «Зроблено в Україні» дасть змогу залучити до програм державної підтримки якомога більше місцевих бізнесів. Особлива увага – допомога в створенні ветеранського підприємництва, реалізації низки важливих проєктів, направлених на підтримку ветеранів. Всі вони спрямовані на успішне повернення наших захисників до цивільного життя.

 У відкритті офісу взяв участь заступник голови Дубенської районної ради Василь БОРИШКЕВИЧ.

 Офіс «Зроблено в Україні» в  місті Дубно працює за адресою вул. Данила Галицького, 26.